Badkamer installatie en renovatie in Nijmegen

Wilt u een nieuwe badkamer laten plaatsen en bent u hiervoor op zoek naar een vakkundige loodgieter? Wilt u een bad of inloopdouche laten installeren door een professional? In Nijmegen zijn wij u graag van dienst. Wij zijn een allround loodgietersbedrijf. Eén van onze specialiteiten is het plaatsen van sanitair. Of u nu een nieuw toilet nodig heeft, of een vakman zoekt voor de complete installatie van uw nieuwe badkamer; bij ons kan het! Wij werken voor particulieren en bedrijven in Nijmegen en in de buurt van Nijmegen.

Ook reparatie en renovatie

Is er schade ontstaan aan uw sanitair? Of is de badkamer in uw woning verouderd en wilt u uw badkamer renoveren? Wij zijn expert op het gebied van reparatie en renovatie en monteren in Nijmegen sanitair van elk gewenst fabricaat. Wij leveren diverse soorten baden, douchebakken en inloopdouches. Nadat wij samen met u een ontwerp hebben gemaakt van de gewenste indeling en de toe te passen materialen voor uw woning of bedrijfspand, ontvangt u geheel vrijblijvend en kosteloos een overzicht van de werkzaamheden, tijdsplanning en kosten. Wij staan u daarin bij met vakkundige en waterbesparende adviezen.

Vraag ons een vrijblijvende prijsopgave door te bellen naar 0800 255 3733 of door ons contactformulier in te vullen. Bij ons bent u in Nijmegen verzekerd van een veelzijdige vakspecialist, duidelijke afspraken en gegarandeerde kwaliteit. Zo weet u zeker dat u straks een mooie badkamer heeft.