Gootsteen verstopt? Wij ontstoppen uw gootsteen

De gootsteen is uitsluitend bedoeld voor het wegspoelen van afvoerwater. Toch is het geen uitzondering dat etensresten, olie en vet door het afvoerputje verdwijnen. Dit is sterk af te raden, hierdoor kan de afvoer namelijk dichtslibben of verstopt raken. Is dit in uw woning aan de hand en is de gootsteen verstopt? Schakel dan onze specialisten in voor het ontstoppen van de gootsteenafvoer.

Uiteraard kunt u ook zelf proberen de gootsteen te ontstoppen. Dit is voornamelijk een goede optie als het een beginnende verstopping betreft, dus als u merkt dat het water slechter wegloopt of wanneer dit gepaard gaat met geborrel en gegorgel uit de gootsteen. Met de zogenaamde ‘plopper’ kunt u dan proberen de blokkade weg te halen. U kunt ook kiezen om ontstoppingsmiddelen te gebruiken die in de winkel verkrijgbaar zijn. Pas hier wel mee op, het leidingwerk kan ernstig beschadigen door deze chemische middelen!

24/7 spoedservice

Lukt het u niet om zelf de gootsteen te ontstoppen? Of wilt u liever dat onze specialisten dit voor hun rekening nemen? In Nijmegen en omgeving staan wij altijd voor u klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.