Onderhoud laten uitvoeren in Nijmegen

Geen enkele installatie gaat oneindig lang mee. Door middel van goed onderhoud kunt u er echter wel voor zorgen dat uw verwarming, riolering, leidingwerk en dakbedekking een zo lang mogelijke levensduur krijgen. Onderhoud voorkomt storingen en problemen kunnen tijdig worden opgespoord en worden verholpen. Woont u in Nijmegen of omgeving, dan kunt u ons als loodgieter inzetten voor het uitvoeren van onderhoud. Voor iedere vorm van onderhoud aan uw technische installaties kunt u ons inschakelen. Wij weten namelijk hoe vervelend het is wanneer u geen beschikking heeft over warm water of met een lekkend dak zit.

Periodieke en vakkundige controle

Woont u in Nijmegen in een oud huis en heeft u een verouderde installatie? Dan kunnen wij desgewenst vaker langskomen voor onderhoud. Zo weet u zeker dat alles naar wens blijft functioneren en dat alle installaties in uw woning in Nijmegen goed blijven werken. Neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Contract voor CV onderhoud

Het is mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Wij controleren dan periodiek uw CV en andere installaties. Wat voor CV onderhoud wij doen stemmen wij helemaal af op uw wensen.