Installateur voor uw leidingwerk in Nijmegen

Door uw gehele woning lopen leidingen die water aan- en afvoeren naar de diverse tappunten in uw woning. Voor het aanleggen van nieuw leidingwerk of het omleggen van leidingen kunt u het best een vakman inschakelen. Als de leidingen zijn aangelegd, verdwijnen ze immers netjes achter de muur of onder de vloer. Omdat het lastig is om dan nog aanpassingen te doen, is het belangrijk dat de aanleg in één keer goed gebeurt. In Nijmegen en omstreken zijn wij de partij die u zoekt voor deze klus!

Onze ervaren vakmannen zijn in te schakelen voor onder andere:

  • het leggen en verleggen van waterleidingen
  • het leggen en verleggen van afvoerleidingen
  • het plaatsen van buitenkranen

Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit ons complete dienstenpakket. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we zijn u graag van dienst!

Problemen met uw leidingwerk?

Juist omdat leidingen netjes verstopt zitten en dus niet zichtbaar zijn, is het ook lastig om problemen vroegtijdig op te sporen. Door onjuiste aanleg, slijtage of andere schade kan er bijvoorbeeld lekkage ontstaan, zonder dat u hiervan op de hoogte bent. Het is dan ook belangrijk om alert te zijn op symptomen van schade aan uw leidingen. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op! Het is immers beter om te voorkomen dan te genezen. Bel 0800 255 3733 of vul ons online contactformulier in.